Известие

Collapse
No announcement yet.

РаЗСпънка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    Тая въпросната щанга не се ли слага на автомобили със спортно окачване , понеже при тях удъра в "бомбетата" е доста по сериозен заради твърдите амортисьори и пружини? А не както някой колега беше писал понеже много я насъпвал се отворила предницата.Е как ше се отвори,идея си нямам,след като само по себе си всяко колело се държи от носача който пък се държи от гредата и т.н.Нещо не мога да си го представя това разчекване от много даване на газ.Поправете ме ако греша,без да ме хокате де,просто си разъждавам с клавиатурата без цел да обидя някой.
    И аз първоначално така си мислех и затова си карах така колега, ама в един хубав момент почна да ми яде гумите отвътре. На реглажа ми се обясни, че регулиране навътре и навън няма как да се направи, в последствие поразпитах как е направен коша и установих, че долу както каза всичко си е хванато, обаче горе макферсона може да поддаде, защото не е толкова стабилно, та сега още утре по размерите ще се опитам да хвана дали наистина е събрала горе и ако е жална ми майка как ще я изпъвам за да сложа тая разпънка После ще пиша резултата какъв е!!!

Comment

абе дано да не си прав,че си е..ло майката
      ма на тия коли с по 500 коньове не съм виждал такиви работи
      иначе в кръга на майтапа : аз на мойта от ръчкане не мога да и затворя капака вече
      Last edited by mirchozo; d.m.y г., 00:39.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        И аз първоначално така си мислех и затова си карах така колега, ама в един хубав момент почна да ми яде гумите отвътре. На реглажа ми се обясни, че регулиране навътре и навън няма как да се направи, в последствие поразпитах как е направен коша и установих, че долу както каза всичко си е хванато, обаче горе макферсона може да поддаде, защото не е толкова стабилно, та сега още утре по размерите ще се опитам да хвана дали наистина е събрала горе и ако е жална ми майка как ще я изпъвам за да сложа тая разпънка После ще пиша резултата какъв е!!!
        Колега, най добре е да е регулируема - по този начин можеш да си коригираш и напречния наклон на колелата на стенда ако имаш проблем с него
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Мойта я сложиха като вдигнаха колата с подемника преди това, да няма напрежение.
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
            Мойта я сложиха като вдигнаха колата с подемника преди това, да няма напрежение.
            е то така ще стане и при мен, а иначе mirchozo това за проблема със затварянето на капака, и аз го чакам всеки момент, ама да чукна на дърво засега се държи много прилично

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina Покажи съобщение
              Колега, най добре е да е регулируема - по този начин можеш да си коригираш и напречния наклон на колелата на стенда ако имаш проблем с него
              Ще видя Мариан дали може такава да ми намери, наистина ще е по добре май!!!

Comment

При мен лявото колело си е в нормата но дясното е леко отворило. Засега не съм забелязал да ми яде гумите, но това показа стенда. В най-скоро време ще сложа въпросната щанга и ще видим дали ще се промени нещо
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                  Ще видя Мариан дали може такава да ми намери, наистина ще е по добре май!!!
                  Ще ти намери разбира се
                  0888515205

Comment

Добре де, не е ли по добре тая разп да се държи на 3 болта, а не на два.....
                    Ся гледам че и по ибея са с по 2...http://cgi.ebay.co.uk/OMP-Front-Uppe...1%7C240%3A1318
                    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 22:01.
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Да питам и аз докато сме още в темата а разпънка за отпред отдолу на носачите ...
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Не знаех че и за носачите има, но пък видях че и за задния мост имало - http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ear::1420.html
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                          Да питам и аз докато сме още в темата а разпънка за отпред отдолу на носачите ...
                          Защо ти е долните носачи са хванати за "магарето" което е доста здраво и дебело в сравнение "ботуша" на макферсоните и не може да се усуква като тях.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Аз питах просто информативно тя е един вид затваряне на предницата ... А за отзад има пак две спънки горна и долна (незнам дали се изказах правилно)
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Току що си платих като поп това за отпред
                              http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...Bar::2879.html
                              А на дупенцето и ще стои това -
                              http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ear::1420.html

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Току що си платих като поп това за отпред
                                http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...Bar::2879.html
                                А на дупенцето и ще стои това -
                                http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ear::1420.html
                                Като ги сложиш пусни снимки да видим. И аз мислех да ги поръчвам тези.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X